Rabu, 9 Disember 2009

Kepada kawan2 yg suker surf internet...

Drpd tak dpt ape2, baik buat duit secara online.. duit dpt FREE..=)

mula2, masuk link ni...

KORANG cuma perlu:

1.Sign up (percuma)
2.Log in
3.Klik pada bahagian "EARN MONEY"
4.Click pada bahagian "Click Here To Start Surf Junky Browser"
5.Biarkan Program ini BUAT DUIT UNTUK KORANG.
6.Klik pada bahagian "STATISTIK" untuk mengetahui jumlah wang korang.

Senang aje.. tak perlu risau...tanpa risiko.. cuma kita aje lah yang perlu jujur dalam mem'promote'kan website ni. Kita dibayar sebab kita 'promote' orang lain surf web dia.. Itu aje.Jadi,apa salahnya kalau kita buat macam tu kan??

TAK SALAH KALAU MENCUBA...!!
TAK RUGI APA-APA...!!

kita dibayar USD$0.45 (RM1.63 - ikut currency sekarang bagi setiap jam program ini berjalan.
Bermakna anda boleh dapat sehingga RM41.04 sehari
(RM1.63x24 = RM39. 12).

Ini bermakna sebulan kita boleh dapat sehingga
RM39.12x 30 = RM1173.60.

Boleh tahan gak kan..fikirlah. Duit FREE, ambik je laa...

SELAMAT MENJANA WANG ANDA!!!
CUBA DAHULU....
TAK RUGI...
TAKDE KELUAR MODAL...

Ingat,sebelum dapat duit,
kita memang kena usaha dulu... dan
dalam bisnes yang ini,
kita perlu usaha untuk promotekan web yang kat atas tu aje...

1 ulasan:

Eyyuan. berkata...

acik da dapat cek dia?? :O

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...