Khamis, 9 Jun 2011

Rupanya Dungun dengan Kampung Bantal, Ulu Tembeling dekat jer...

Setelah tengok satu rancangan dkt NT7 dulu, barula hari ni penulis google dkt intenet cari map dkt sana. Setelah tengok-tengok dkt sana jumpala dengan apa yang dicari...

Inilah dia...

klik untuk besarkan

klik untuk besarkan

Kenapa yer?... sebenarnya penulis berasal dari kampung ni, lahir pun dekat sana cuma sekarang menetap di dungun. Ayah penulis masih lagi berada di sana. Last sekali balik ke sana pada tahun 2002. Memang best pergi sana sebab kena naik bot lama. Boleh makan-makan atas bot, jadi kalau nak pergi sana kena bawak bekal sebab berjam jugakla kena duduk dalam bot.

Kalau nk tau lebih lagi, klik di SINI ...

7 ulasan:

MgtBobber berkata...

Kalau balik ulu Tembeling tu telek-telek la botol-botol lama ya?? Mane tahu jupe hok ganah-ganah! hehee..

Hanis MY berkata...

salam kenal... wahh tetiba teringat juga dulu selalu jual botol gak masa kecik2 sonok dpt duit walaupun baper sen je hehe

akuanakpahang berkata...

Salam, hujung bulan nie mungkin saya akan mudik lagi ke kampung Bantal kerana ada tugasan bersama Jabatan disana.

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

wah ! siap ada map ni ;)

Bila Azan Berkumandang - AWAS!

munirah berkata...

wah..bestnye..balik kg naik bot..tak pernah lagi ade experience camtu.. :)

Santri T.P.I.N.I berkata...

mmg bes pun munirah, dpt tgk keindahan alam sambil jari jemari ni main air sungai wkt dlm bot...

Tanpa Nama berkata...

page ranking seo black hat backlink service buy backlink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...