Isnin, 18 Julai 2011

Minggu Segmen...

Gambar dari Mr. Google
Huhuhu minggu ni entri banyak berkisar tentang segmen. Tak sempat nak tulis entri macam biasa sebab dah terkena demam segmen. Jangan marah yer kalau masuk blog penulis ni banyak entri segmen jer. Bukan apa, nak memeriahkan lagi dunia blogging ni sesama blogger...

Alhamdulillah, kawan-kawan follower penulis pun makin ramai dan dah mencapai 87 orang daripada 16 orang sebelum ni. Terima kasih, thank you, syukran jazilan. Insyaallah nanti nak buat juga Entri Untuk Follower sebagai perhargaan buat mereka semua. Penulis tak menyangka pun boleh sampai angka follower sebegitu.

Kepada semua yang dah jadi follower penulis, blog anda semua ada di dalam My Blog List penulis. Nak tengok? cuba intai-intai dekat Kolum Top 25 Updates Blog. Kalau tak nampak juga, boleh klik dekat Ikon Show All, insyaallah ada dekat situ. Jangan bimbang...

Okla, selamat bersegmen pada semua kengkawan blogger yang nak join segmen yang ada dalam entri blog penulis ni....Alfu Syukran !!!

4 ulasan:

Pn. Sheila berkata...

salam kenal... ur follower 88... i like this no...

Marina berkata...

blog marina takde pon dalam list...heee

cik najihah berkata...

aah minggu segmen..x menang tangan nak buat entry kan

Santri T.P.I.N.I berkata...

dalam blog list top 25 updates blog, siapa yg update entri terkini, blog dia yg akan tersenarai dalam ni...harap maklum yer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...