Isnin, 22 Ogos 2011

Boleh follow sampai 300 blog jer?...

klik untuk besarkan

Pagi ni kebiasaan penulis akan check komen yang diberikan dalam setiap entri dan penulis akan terus follow blog mereka jika menarik tanpa sebarang kemusykilan. Sampai pada blog sutera kasih, nak follow je terus jadi macam dalam gambar di atas.... Klik untuk besarkan.

"Anda telah pun mengikuti bilangan maksimun 300 blog, Nyahikut beberapa blog lain dahulu" kalau kita nak follow yang lain... Mungkin inilah yang terjadi kes-kes UNFOLLOW baru-baru ni, yang hangat diperkatakan... Memang tak ADIL ! Patutnya ikut suka kita lah nak follow berapa banyak blog pun. Ye tak?... Sedih-sedih...

14 ulasan:

Kakzakie berkata...

Ada cara dik nak follow walau kita telah follow 300 blogs. Kena ke dashboard dan cari ada cara nak add...

Niena Pengembara Ilahi berkata...

sy follow smpai lebih 1000 blog.. bleh je :)

Santri T.P.I.N.I berkata...

sedar tak sedar kita dah follow blog orang sampai 300! Banyak juga ye...

Niena Pengembara Ilahi berkata...

ermm.. sy follow mcm tu je.. dlu pnah gak problem tp skang ni dah ok :D

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

ye ke ?? 300 jek ? sikit gila . tapi apsal Tia rasa macam dah lebih 300 je Tia dah follow ??

ArulchelseA berkata...

sama la sy dah follow 400 lebih.. mungkin blog dah up kot..kih kih kih

fiq. berkata...

haah, ader je dengar org polo 500++

maszull berkata...

salam santri...mcm tu pun ada ek...
frust la kalau nak follow x leh...

selamat hari raya yer...mai lah dtg umah mama...:)

Marina berkata...

mungkin follow ikut url kot...hit button follow takde limit..marina pnah buat entri pasal nih...

"Maximum Number of Blog 300 Je"

cik najihah berkata...

opsss selame ni follow sampai nak dekat 1000 x pe je..
kenpe eh?

saya cello191 berkata...

owh..tak boleh ke??

saya dah follow berapa blog ae..tak ingat plak~~

^^

Santri T.P.I.N.I berkata...

Terima kasih semua...!

[sutera kasih] berkata...

aikkk..kenapa itu?huhu
xpa2, cer try lagi ekk..

fiq. berkata...

saya dah follow 700+ dah,,hahaha