Rabu, 3 Ogos 2011

Jom Join Bloglist Haris Kaito !

Salam Ramadhan pada semua. Sedar tak sedar dah masuk 3 hari kita berpuasa. Sekejap jer rasa 3 hari dah berlalu. Ok, kali ini Haris Kaito nak ajak kita masuk dalam bloglist dia. Mana tau rezki kita terpilih dalam list dia nanti, jom kita cuba. Kalau nak join sekali, boleh klik di SINI untuk keterangan lanjut...


Penulis nak tag seorang kawan dan merupakan follower penulis yang ke-11 iaitu CF aka Cikgu Fadhilah dan blog sekolah penulis yang amat diingati selalu. Nurul Iman dalam kenangan...

Terima kasih Haris Kaito kerana bagi join segmen bloglist ni...

3 ulasan:

Fad berkata...

thanks abg fadli..insyaAllah nanti dila join ea..tgh byk keje ni..:)

Amy Syaquena berkata...

nanti boleh join nie , tunggu ada free masa sikit.

Amy Syaquena berkata...

berkenaan dengan nuffnang tue , awak kena log in akaun nuffnang lepas tu klik dekat analytics , kemudian akan keluar satu graf warna hijau di bawah graf tu ada carta seperti yang amy capture tue...