Khamis, 29 September 2011

Spontan Khamis : Jawatan Kosong...


Ada yang nak memohon...? Cepat, sebelum terlambat...

19 ulasan:

syuzi syofia berkata...

wo0oooowww!!!! nice job we got there..!!! jom2!! kite beramai-ramai.. :D

Miss Nadya berkata...

jom kita pergi ye..:)

Nad nak says thanks kat santri.dan nad dah wat entry untuk santri..baca tau..

Bloglist Penghargaan Buat Anda ツ

Santri T.P.I.N.I berkata...

memang bagusla siapa yang buat iklan ni...banyak pahala dia dapat!

H.J berkata...

cepat2..nanti tak sempat plak..ahaha

ciK LyndaWawa berkata...

alhamdulillah..=]

NasZ berkata...

salam kenal..dah follow awak.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Arpiiz berkata...

huish, nak kena apply cepat2 ni..hehe

Eera Shera berkata...

suka2..jom semua pi interview jom

Alisya berkata...

Solat tiang agama...

Ninie berkata...

Nak jemput Santri yang baik hati join contest Ninie....
Sudi2 la kalo ada masa yer...hihiks

"Contest: Di Mana Ninie?"

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/09/contest-di-mana-ninie.html

ILA HonEyBuNNy berkata...

peluang pekerjaan yang terbaik sekali Allah berikan untuk kita...

mari beramal...;)

♥Putri ilyanie♥ berkata...

putri pernah post entry ni masa bulan ramadhan dulu...

Sunah Sakura berkata...

sapa tak nak berebut jawatan ni?

nur berkata...

LUMAYAN GAJINYE..

Kancil 8349 berkata...

wah...iklan yang berguna...harap2 ada yang tersedar lepas nie

♥Putri ilyanie♥ berkata...

eh.. putri xmarah dan xckp pun awk tiru... gmbr ni byk kt google.. xde istilah tru meniru di sni..

alif haris berkata...

oh yeah .. sy nak mohon !! :)

Ezad Skytech berkata...

ni memang wajib apply..:D

maszull berkata...

salam santri...mama tengok ada iklan perempuan boleh muhun x...:)

p/s bergurau jer kn...:)