Rabu, 26 Oktober 2011

CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.



Contest yang simple, jom join sekali. Penulis join ni atas ajakan Cikgu Kancil yang baik hati sudi tag penulis sekali. Nak join senang je, just klik banner di atas tu yer... Ada hadiah menarik menanti anda semua. Ok nak tag follower penulis yang terbaru untuk segmen ni :

http://kutenungcollection.blogspot.com
http://bobiestory.blogspot.com

Try my luck lah.... Chaiyyokkk !!

8 ulasan:

SpidermanHere berkata...

Hello and hyehye tuan blog. Thanks for join this contest ye. Lina dah check penyertaan anda. Good luck! :)

cinnamon.com berkata...

semoga berjaya ye..

syahirah berkata...

elopz

gud lux..nk join la..
mcm mnrik..:))

Ummi_R❀salici❀us berkata...

blog ni mmg menawan...tenang jer..
gud luck :DD

SpidermanHere berkata...

Assalamualaikum w.b.t :) Yuhuuuu! Lina nak bagitahu, hadiah telah di-updated. Jangan lupa check penyertaan anda jugak. Kalau takda dalam list, inform me first, okay?:D

PCL berkata...

cool blog, tp tetap menawan kalbu...singgah dari segmen yg sama , jemput ke blog sy plak ok!

SpidermanHere berkata...

Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :) Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D

SpidermanHere berkata...

Yehawww! TOP 20 CONTEST BLOGKU MENAWAN http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/11/senarai-top-20-contest-blogku-menawan.html :)