Selasa, 11 Oktober 2011

Entri baru tak dapat dikesan setelah di update...



Kenapa yer jadi macam ni? ada sesiapa yang boleh tolong tak...? Ini adalah print screen tekini yang mengatakan saya tak update entri baru sampai 3 minggu dah. Sedangkan ini adalah entri yang terbaru sekali saya update....huhuhu ada yang baik hati tak sudi tolong bagi tau kenapa dan cara nak selesaikan masalah ni.... terima kasih banyak!

14 ulasan:

Fad berkata...

tula...kat bloglist dla pun xkuar update blog dari abg fadli..orglain ok plak

azam berkata...

ye ke??
blogspot problem la tu. Kadang² memang jadi camtu.....last sekali semua entry dia letak sekali gus

aimie amalina berkata...

errrr
apakah..huuu..x dpt tolong la kamuuu
mimi bute sikit mende2 niii
huuu
sorii =(

mungkin betol ckp azam tu..blogspot prob kot..

Santri T.P.I.N.I berkata...

dah cuba buang bloglist lama dan ganti yg baru pun tak jadi, tukar layout dan templet baru pun tak jadi jugak...huhuhu ada sesiapa boleh tolong? terima kasih kepada yg sudi komen...

Gen2Merah berkata...

iye, kadang2 saya pun tak paham dengan blog ni.. kejap ok kejap tak ok..

maaf ye santri.. tak dapat den nak tolong.. saya pun buta pasal benda ni.. cuba tanya2 blogger otai terutamanya Ben Ashaari tu.. dorg pakar kalau dalam bab2 macam ni

Kancil 8349 berkata...

kancil pun ndak dapat tolong...tapi sudah check kat editing...

Ezad Skytech berkata...

kalau jadi macam ni selalunya masalah feed...sy pun tak tahu nak fix macam mana...da lama sangat tu sampai 3 minggu rosak..cuba tanya blogger2 yang lebih arif pasal ni...

Niena Pengembara Ilahi berkata...

maaf...xpasti knp..mgkin blh remove dn masukkan blik?

NasZ berkata...

selalunya benda2 camni disebabkan masalah feeds. tapi saya pun tak arif sangat pasal benda2 macam ni.

MOHD NASER.com

Ini Kisah Tia berkata...

memang tak bolh nak buat apa sebab tu masalah sistem .. kena sabar ajelah tunggu dia elok sendiri hokeh .. dah ramai macam ni ..

cik najihah berkata...

aah..kat dashbod x de kelua tapi bloglist ade

NA berkata...

Oo dah tukar layout dan keluar/masuk list.

Hmm kalau yang saya baca orang ada masalah tu, dia tukar layout sampai pos terkini dia muncul kat senarai.

Cuba cara camtu. Tukar layout sampai dapat.

-wina1979-

maszull berkata...

salam santri...mama pun x tahu mcm mana nak tolong cuba tanya pada yg pakar tentang ni...:)

Makbed berkata...

skang makbed tgh mengalami masalah ni gak.. hukkk