Rabu, 26 Oktober 2011

Segmen : BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER


Blog ni mula diwujudkan akhir tahun 2008, masa tu takla aktif sangat berblog ni. Kadang tulis entri pun sebulan sekali sahaja. Follower pun tak ramai macam sekarang. Nak tau berapa...? Jawapannya cuma 16 orang sahaja masa tu..

Mula start aktif ni bila tengok rakan sepersekolahan dulu, blog dia ramai follower. Bila tengok dia boleh macam tu, penulis pun rasa nak jadi macam dia juga. Mula fikirkan apa yang kurang dan tiada dalam blog ni. Satu lagi bila jumpa blog Abg Ben ni melalui rakan penulis tadi, penulis terus aktif berblog sampai sekarang.

Sebenarnya tujuan asal wujudnya blog ni adalah untuk berkongsi pengalaman, kenangan , cerita dan sebagainya bersama teman-teman penulis yang sama-sama bersekolah di Nurul Iman. Disamping berhubung melalui Friendster dulu, sekarang dah pakai Facebook. Alhamdulillah...hubungan kami semua berterusan sampailah sekarang.

Idola penulis dalam dunia blog ni ramai, cuma yang bertanggungjawab mengenalkan penulis pada blog ni adalah saudara Amin, tuan punya blog Berfikir Jalan Keimanan. Dan yang blogger yang membuatkan penulis terus bersemangat untuk berblog adalah Cikgu Fad. Kepada semua follower penulis, Jutaan Terima Kasih diucapkan di atas sokongan anda selama ini kepada saya. Jasa anda semua amatlah dihargai...

18 ulasan:

Bro ahmad berkata...

wahh ada segmen la...semoga berjaya

bro singgah

cinnamon.com berkata...

good luck:)

Kancil 8349 berkata...

good luck...ndak pasti kalau dapat ikut....samalah jalan cerita ke nie Santri...dalam tempoh 4 bulan. Blog Kancil hanya 16 orang je...kalau ndak silap

-✿Ayu✿- berkata...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

iMBobo berkata...

happy blogging santri :)

QasehSuci berkata...

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

Syafiq Ahadin berkata...

Salam singgah. Wah! Santri pun join. hehe. Saya suka blog...errr...ada kat blog. Syafiq Ahadin . :D

Ummi_R❀salici❀us berkata...

terjahhhh~~

SpidermanHere berkata...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

wanie wonek berkata...

singgah sini

Tentang Kita berkata...

gud luck..lini xsempat nak join sbb dh hmpr semggu x buka blog..busy sgt2

Kazman & Sue berkata...

sama-samalah kita yee... jemput melawat sejarah tugu negara yee...

Saiazuan berkata...

huhu lama x segment2 ni. dah liat nak join :D

aimie amalina berkata...

weee
chayok2!
menulis dan menulisss taw =]

Miss Ayu Nushka berkata...

salam ziarah.dr segmen yg sama^^
ayu dh follow
jemput2 la singgah kat blog ayu pula

cikpjaz berkata...

Salam kenal dari cik pjaz, dtg singgah sambil follow =)

QmaRidh berkata...

salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya..

Arol Mubin berkata...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

# Lambat terjah sini sebab ada masalah sikit ;
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/berhenti-merungut-dan-belajar-untuk.html