Isnin, 10 Oktober 2011

Segmen : Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca

 

Nama Blog : Alumni Nurul Iman
Nama Blogger : Santri TPINI
Tahun mula Berblog : Akhir 2008
Jumlah follower blog semasa join segmen ini : 243 orang

    11 ulasan:

    hafiz berkata...

    Salam kenal, dari segmen yang same

    Entry terbaru aku "Ramaikan follower, Dapatkan pembaca"

    =)

    aimie amalina berkata...

    toink2!
    mimi jejoiinn jugak!

    aima mazlan berkata...

    aima singgah sini dari segmen HH
    follow sini jugak :))
    http://cinonetstory.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ch000tz axoera berkata...

    heyyyy!!!! mana hilang?

    HasrulHassan [HH] berkata...

    Terima kasih kerana sudi join segmen. Jangan lupa ada banyak artikel mengenai kehidupan, panduan blogging, mahupun koleksi lawak terbaek di www.hasrulhassan.com

    imaza93 berkata...

    singgah dari segmen yang sama :) visit mine too :D imazara.com

    Amalina berkata...

    Hello Admin. Lina pun join segmen ni. Dah lama follow blog ni ;). Selamat berkenalan! Have a nice day! Sincerely from : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    HAFIZAL berkata...

    saya pun dah join.......jom kita tukar2 link nak

    || storie tentang miera || berkata...

    Hye hye !

    Miera dtg dr segmen yang sama .
    Jemput ke blog miere :)

    Salam perkenalan !

    aisyah jumpaan berkata...

    salam perkenalan!
    datang dri segmen same.
    rajin-rajin lah singgah follow dan komen ye!

    IraShyahira berkata...

    salam.. ira dr segmen yg sama... datang nak follow.. sudi singgah blog ira ye...hope sudi bantu ira baru d sini...makasih... :)
    http://irashyahira.blogspot.com/2011/11/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...