Sabtu, 17 Mac 2012

Kerenah Si Anon...


Tak tahulah nak cakap apa dengan Si Anon ni, teringat pula pepatah baling batu sembunyi tangan. Agaknya dia baca tak apa yang ada dalam entri yang penulis tulis tu. Lain kali baca biar habis barulah bagi pendapat atau pun komen sewajarnya.

Berani tulis dan cakap je tapi tak nak tinggalkan jejak untuk kita follow up. Panas juga rasanya bila dapat komen yang tidak membina ni. Nak tengok entri tu semula, boleh klik di SINI. Memanglah kita kena ambil insuran sebab nak cover kalau ada apa-apa berlaku pada kenderaan kita atau orang lain.

Tapi dalam entri tu penulis nyatakan tentang kenaikan harga insuran disebabkan bayaran tambahan P.A (Personal Accident). Bayaran ini untuk cover kalau ada apa-apa berlaku pada kita jika berlaku kemalangan. Ini yang tidak difahami oleh Si Anon tu dan tidak dibaca olehnya.

Terima kasih sudi membaca sampai habis. Apa tindakan anda kalau dapat komen dari Si Anon sebegini...?

4 ulasan:

Yumida berkata...

baru jer terjah that invisible person..
my opinion...fakta dia x salah, cuma ayat tu blh di buat lembut sket..klo sy jd si writer pon berasap jgk dgr ayat cam tu...
actually, msj yg santri bebelkan x kena mengena ngn emosi si invisible tu...hmmmm..kena la baca, faham..then baru kita give opinion kt org tu kn...
hihi..apa blh buat kn santri...tolong gelak jer la..

aimie amalina berkata...

haigooooo
org ni mest jual insurans ni
tu yg terrasa ni
ish2
baca la pegahabih dulu
heeee
kite pon panas plak
hehehee

Ezad Skytech berkata...

tak tahu la si anon ni baca tak entri tu sampai habis...panas kot dgr..hee~

[ wanni ] berkata...

bila tak habis baca sesuatu tu mesti tanggapan kita jadik lain kan? so peringatan kepada wanni sendiri dan semua, baca dulu sampai habis sebelum kita jugde statement tu :D