Sabtu, 3 Mac 2012

Kurang segmen kan...?

Pinjam dari Segmen Abg Ben
Perasan tak sejak dua menjak ni, kurangnya segmen dalam dunia blogger ni tapi bila dah tiba musimnya tak terkejar nak follow dan join sekali. Hari tu penulis ada perasan yang otai blogger Ben Ashaari buat segmen tapi penulis tak sempat nak join.

Pernah sekali dalam entri penulis penuh dengan segmen sahaja untuk satu minggu. Ada yang di ajak dan ada yang penulis nak join sekali walaupun tak diajak. Dengan segmen ni jugalah trafik blog penulis makin meningkat dan mendapat kawan dan pembaca yang setia sehingga sekarang.

Penulis juga pernah adakan segmen untuk kali pertama dan sambutannya juga menggalakkan walaupun tak mencapai target yang yang disasarkan tapi takpelah, sekurang-kurang berjaya juga menarik perhatian yang lain sekaligus membantu mereka untuk dapat trafik free melalui SEO...

Oklah, itu sahaja untuk kali ini dan kalau ada yang nak buat segmen jangan segan-segan untuk jemput penulis sekali.... Kalau penulis nak buat segmen untuk round kedua ok tak agaknya...?

10 ulasan:

Eera Shera berkata...

buat je segmen..mesti ade yg join..sy pn sme dah lama x join segmen

Hafizin Jamil berkata...

penulis sibuk la tu..

saya cello191 berkata...

a'ah..dah jarang segmen2 nie..

lau ada, boleh join tambah kenalan..^^

ciksukaberangan berkata...

buat je la segmen. hehe ^^

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

rajin alumni bersegmen :)

[sutera kasih] berkata...

sy pun jrg dh bersegmen, bimbang xdpt nk bg komitmen sbb dh mula busy huhu
kdg sempat jenguk2 camtu je kalo ada masa terluang huhu

maszull berkata...

assalamualaikum sanri...alhamdullilah kalau di pelawa nak juga join segmen kan...

p/s segmen en ben mmg sentiasa meletup je..:)

maszull berkata...

assalamulaikum santri...segmen apa agaknya santri nak buat ek...:)

Cikgu Ma berkata...

assalamualaikum...perasan juga...naik 2012 ni, segmen macam kurang sambutan....dan penganjur juga x semeriah dulu....saya belum anjur apa2 segmen dan contest ^_^

Tiramisu Fatiema berkata...

baru nie pun tak join segmen ben ashaari..tak sempat..