Ahad, 18 Mac 2012

Nak edit gambar supaya muka licin dan halus?



Perhatikan 2 gambar ini, gambar budak perempuan jadi halus dan tidak berminyak manakala orang tua pula hilang kedutannya dan juga licin. Ini adalah hasil setelah di edit menggunakan software yang penulis dapat ketika menggoogle dan blog walking.

Tak susah pun pakai software ni dan ianya bukanlah Adobe Photoshop. Cuma software biasa-biasa sahaja dan kegunaannya adalah untuk edit gambar supaya lebih gebu, halus, licin dan tidak berkedut. Mungkin ini yang digunakan oleh kedai gambar agaknya.

Pada yang berminat untuk mencuba software CPAC ni, PM penulis melalui ruangan komen dan tinggalkan emel anda, tak besar pun dalam 9.24 MB je. Software ni dah full dan terus boleh guna. Tak perlu install pun dalam komputer.

Ataupun klik di SINI untuk mendownloadnya...

19 ulasan:

saya cello191 berkata...

boleh hilangkan jerawat nie..XD

Ckin Kembaq berkata...

wajib ni..nak jugak.. ^_^

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

hehe zaman photogenic..

Tanpa Nama berkata...

tahniah

nur ika berkata...

amboi..pkcik jd muda tros..hehe..

maszull berkata...

assalamualaikum santri...ye mmg best dpt gunakan Adobe Photoshop ini...:)

LadyBird berkata...

pernh buat, tp x secantik ini..

Tanpa Nama berkata...

mlam slasa ni jgn lupe,he2

Ezad Skytech berkata...

hee...best jugak software ni kan...edit2..:D

[sutera kasih] berkata...

wahh bgs jgk software tu..edit muka jd cantek hehe

Kazman / Sue berkata...

settle masalah jerawat dalam gambar... haaa3x bagus la software ni....

bbyferd berkata...

salam, boleh tahu pakai software ape x? shila_taurus05@yahoo.com
syukran ^^

cyber ace berkata...

Salam.. nak jugak.. hehehe.. darbikhairi@gmail.com.. Thanks..

ema nafaiz berkata...

macam mane nak guna software nie..?
email : emanafaiz@yahoo.com

Fadli Sham berkata...

sy nk try fadli5123@gmail.com

sha esya berkata...

mnrik la..kne try..
email saiful.roy90@yahoo.com

fasha berkata...

nak cuba.........

cahaya zulaikha berkata...

saya nakk!! hehe.. oke ni email saya . .

tiramizue_forever@yahoo.com


terima kasih .. :)

kgchai berkata...

kgchai@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...