Selasa, 13 Mac 2012

Nak tengok TV dekat komputer sendiri?


Macam mana nak tengok TV dekat laptop atau komputer sendiri? Hari ni penulis ingin berkongsi dengan semua cara untuk melihat TV di komputer sendiri dan kita boleh tengok macam-macam TV termasuk yang luar negara. Radio pun ada juga...

Setelah menjelajah dan akhirnya penulis jumpa dengan blog yang best ni. Memang bestla dapat tengok tv melalui laptop sendiri cuma siarannya agak lambat sedikit daripada TV lebih kurang seminitla kot... Nak cuba? Boleh klik di SINI yer... Pace Streaming

Selamat Mencoba...!!! Kalau pakai UNIFI lagi best ! Tapi pakai Streamyx pun dah boleh...

14 ulasan:

Bobo berkata...

nak try hehe :)

aRa ❤ aFiq™ berkata...

nak try jugak :D

Ckin Kembaq berkata...

tak boleh la pulak..line kot..hehe

cinnamon.com berkata...

tak ada masa sgt utk tonton tv.

c'axoera ヅ berkata...

technology makin canggih kan nowadays :)

ANISA berkata...

dah tak da alasan xle tgk tv...kekeke

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

semuanya leh tgk on9 skarang :D

KANDANGAN TV ONLINE berkata...

MAU TENGOK TV ONLINE YG LAIN MULTI CHANNEL DI KANDANGAN TV http://www.kandangan-tv.com

Kancil 8349 berkata...

dulu kawan kancil selalu guna macam tu...hehehe...best...time belajar lebih seronok...ramai2 menghadap komputer...tengok tv sebenarnya...hehehe...lebih2 lagi Dragon Ball

Kancil 8349 berkata...

singgah pagi ke sini

saya cello191 berkata...

guna broadband, kena jimat limit..

=.="

Kazman / Sue berkata...

sorry lama tak datang sebab kat kg tak de internet.....haaa3x

wah... best3x... memang menarik bila boleh tgk tv dalam laptop...

maszull berkata...

assalamualaikum santri...anak mama pun pernah buat juga mcm ni tengok bola live melalui laptop die...:)

p/s mekacih atas hadiah topup tu..:)

Ezad Skytech berkata...

boleh la try nanti..skrg semuanya boleh tgk online kan...:D