Selasa, 20 Mac 2012

Opera Mini


Agaknya ada yang dah tahu pasal software ni. Jadi penulis ingin berkongsi sedikit tentang Opera Mini yang best ni. Pertama software ni free dan mudah untuk kita download. Klik di SINI untuk mencubanya.

Kedua inilah software yang penulis gunakan untuk melayari internet dan juga blog menggunakan Nokia 5800 milik sendiri. Mestilah guna Wifi atau wireless yang ada, kalau pakai kredit memang cepat habislah macam minum air.

Kalau takde kredit, kenalah cari software yang telah di Hack oleh hackers. Itu anda kena cari sendiri dan kena tanggung risikonya. Penulis pernah mencubanya, tapi boleh guna tak lama pun sebab Website dia kesan dan blok penggunanya.

Oklah itu sahaja perkongsian kali ini dan terima kasih sudi membaca.

4 ulasan:

lieynanilaz berkata...

boleh try...tq.

maszull berkata...

asalamualaikum sanri...x try pun lg...:)

azam berkata...

:) nak try tapi hanpon cikai camne?

Ckin Kembaq berkata...

ta penah guna lagi...he