Khamis, 5 April 2012

Apa kata kita buat macam ni...?

Ada hari mood kita datang untuk rajin blogwalking dan memberikan komen serta kunjungan balas kepada orang yang telah datang ke blog kita. Ini sebagai tanda kita memberikan respons kepada mereka. Namun bila jadi macam ni, penulis rasa agak kesusahan sedikit...



Penulis mengagak mesti anda semua pernah mengalami perkara sebegini. Semangat nak komen dah kurang sikit bila ada benda ni. Cadangan penulis, baik removekan je word verification ni. Caranya pun senang je, pergi dekat Setting dan klik Comments.



Skrol ke bawah dan cari bahagian ini.


Pilih je NO dan tekan SAVE SETTINGS. Dah siap... senang je kan? Apa kata kita buat macam ni, senang sikit kawan kita nak komen selalu. Terima kasih sudi membaca...

9 ulasan:

Qyla Aqilah berkata...

Memberikan kelainan pada hari anda. Saree material yang boleh dibuat baju kurung, kebaya, blouse dan sebagainya.
Mai ler berkunjung ke blogshop saya..:) Harga yang dijamin lebih murah!!
http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

maszull berkata...

assalamualaikum santri...yer la kekadang mama kena juga mcm ni tapi terpaksa juga komen balik...:)

Kakzakie berkata...

Memang guna pop-up ini lebih mudah tak perlu WV. Kadang wording diberi berbelit..

yusuflaili(Goku) berkata...

salam;
Betul tu..lebih laju dan menyenangkan pengomen.

Yumida berkata...

haaaaa...betul tu! dulu sy pon bt cam tu...coz ms tu x tahu sgt kan psl nk setting2 sume ni..then bila join segmen ben ashaari psl kritik blog...haaaa dari situ blaja..then member2 pon kasi tunjuk ajar nk bt cmtu

Kancil 8349 berkata...

namanya khas untuk orang cacat...kita buat orang cacat pun

saya cello191 berkata...

btol tu..leceh ja kalau ada mende alah tu..

tapi, k'kadang tuan punya blog xsedar pon blog diorg ada word verif.. tu

Ezad Skytech berkata...

hee...kadang2 mood nak komen entri pun terganggu dgn adanya WV ni...huhu~

Mohd Shafiq B. Salleh berkata...

ok done!!!!so da bole join GA sy beramai2....kwn2 yg laen juga dijemput join GA di blog sy k =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...