Jumaat, 27 April 2012

BEN ASHAARI DAN BLOG AKU


Rasa-rasa takde perkataan yang sama dengan blog Abg Ben dengan blog penulis ni, santai pun takde, simple lagilah takde. Kecuali satu sahaja iaitu COM sahaja. Bahagian belakang URL je sama benashaari.COM dengan sun3tpini.blogspot.COM.

Cuma ada satu persamaan iaitu kita adalah BLOGGER!!

27 ulasan:

maszull berkata...

assalamualaikum santri...betul tu x sama tapi sebagai blogger tu sama kan...:)

cinnamon.com berkata...

siapa dia tu tak kenal lah.ke dia yg tak kenal kak.

Pka Rahim berkata...

hai pka pon join segmen abg ben.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

tq :)

AtiEy eYkuu berkata...

hye hye (!) peace (!) Atiey dtg dari segmen yg sama.sempoi >.<

AyueJean berkata...

Join jugak segmen ni...
Hehheeheh... =D COM je same ye???

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Rahmah Ram Ram berkata...

as salam pka...

singgah sini dari segmen yang sama...

Eyqa Hasnan berkata...

singgah sini :) ehem-ehem ! dari segmen yg sama tau ^_*

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

MISS Z BERCELOTEH berkata...

singgah sini ^^

fyna berkata...

fyna singgah dari blog yang sama ^^;

http://syarafina85.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Masz Sidek berkata...

dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

misz sheyla berkata...

hahahaa,,,haah... yang bahagian com aje yang sama...jemput singgah jugak

http://stelacloset.blogspot.com/

happy eim berkata...

yup..yg sama ada la kita sama2 blogger..^^

Mk Syahir berkata...

singgah sini dari segmen yang sama =)
follow sini jugak =)
jom datang blog saya pulak ye =)

http://www.benashaari.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Noor Ikmal berkata...

Assalam. datang jenguk sini dari rakan blogger baru anda... salam perkenalan dari saya...

>.<

http://noorikmal.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku-segmen.html

Yana_Nana21 berkata...

dari segmen yg sama , jemput datang sini , btw , nice entry .

aima mazlan berkata...

salam.
dari segmen yang same ^^
http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

aima mazlan berkata...

salam.
dari segmen yang same ^^
http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Cik Kay Jue berkata...

ckj dtg melawat.. :)

Arina Shamsul berkata...

assalammualaikum :)
hihihi..com je ye..

datang dari segmen yang sama :) jemput singgah blog saya pulak ye..


done follow :)

eyka berkata...

dari segmen yang sama ... salam perkenalan .... :)

Jay berkata...

Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

Ayu Iman berkata...

dtg dr segmen yg sama smbil folo skli...dtgla singgah ke blog iman jg ya..

FL blogh0use berkata...

yuhuuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

Ini Kisah Tia berkata...

saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
happy blogging yea ..

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

ben? sapa tu? huhu *buat2 tak kenal*

Zaidalifah Hussin berkata...

DARI SEGMEN YANG SAMA...

BLOGWALKING & JADI LA FOLOWWER

http://kumahuitu.blogspot.com

Diera Tekikushika berkata...

Dtg sini melawat awak. hehe lamabat kan saya ? ;) jom g blog saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...