Rabu, 11 April 2012

Nak hantar SMS percuma...?

Kadang kita kehabisan kredit atau top up bila waktu betul-betul kita memerlukan untuk membalas mesej dari seseorang. Salah satu caranya ialah kita mengisi semula top up kredit sama ada RM 5, RM 10 dan seterusnya. Namun ini memerlukan duit untuk mendapatkannya.

Mestilah kita nak yang percuma dan penulis ada menggoogle dan akhirnya terjumpa satu cara untuk kita hantar sms dengan FREE kepada kawan dalam keadaan kredit kita dah habis. Penulis telah mencubanya sendiri dan hasilnya berjaya!!

Boleh klik di SINI untuk mencubanya, caranya :

  1. Skrol ke bawah dan klik send2mobile
  2. Pilih negara Malaysia
  3. Isikan nombor telefon kawan kita
  4. Nama kita
  5. Tulis mesej
  6. Taip word verification
  7. Skrol ke bawah dan tekan SEND
Dah siap... Penulis sudah mencubanya sendiri dan ianya adalah PERCUMA! Selamat mencuba..


8 ulasan:

miss cloudy berkata...

mmg terbaik lah entry ni.. thanx for the tips yer..

Kancil 8349 berkata...

terima kasih dengan info nie Santri

Ini Kisah Tia berkata...

ye eh? nanti try .. hehe .. untuk calling free ada tak?

diana berkata...

ooo..boleh eh??
nak cuba la..:P

Ummi_R❀salici❀us berkata...

uiks.... bleh ea....? nanti nak try...hehe

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

untuk emergency, agak efficient :)

azam berkata...

nice.....TQ

[sutera kasih] berkata...

no dirahsiakan ka x? tkt ada golongan yg salahguna no kita pulak huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...