Rabu, 2 Mei 2012

Window 7 ARC Gamer Edition



Berminat untuk mendapatkannya?, boleh download di SINI atau PM penulis untuk mendapatkannya dengan harga yang menarik. Penulis sendiri telah menggunakan window ini dan hasilnya sangat memuaskan. Bagi sesiapa yang suka tema yang gelap dan format baru untuk windownya, inilah yang sesuai. Ringan dan laju dari window 7 biasa.

7 ulasan:

cinnamon.com berkata...

akak apa yg ada ajelah.

TF berkata...

bestla kalau ringan ngan laju..thanks share..

Ezad Skytech berkata...

wahh..smart ni...windows 7 biasa mmg akan berat sikit..hee~

Kancil 8349 berkata...

kena pakai desktop komputer kalau macam tu...

ciK LyndaWawa berkata...

ni mesti untuk yang giler game ni kan......hehe

Ckin Kembaq berkata...

nanti kot try.. ^_^

maszull berkata...

assalamalaikum santri...terbaik la...:)