Khamis, 26 Julai 2012

Lama sangat dah tak update blog ni...


Penulis memohon maaf sebanyaknya sempena bulan Ramadhan yang mulia ini, kerana dah lama sangat tak update entri baru untuk blog ni. Last update waktu sempena hari Israk Mikraj, lepas tu senyap. Maafla kepada semua kawan-kawan dan pengunjung yang datang ke blog penulis ni.

Pernah rasa kekeringan idea untuk menulis? Itulah yang terjadi kepada penulis selama mana tak update blog ni. Rating memang dah jatuh sesangat tapi masih ada yang sudi jenguk-jenguk blog ni. Terima kasih diucapkan... Insyaallah penulis akan terus mencuba menulis selama mana di blog ini untuk tatapa semua.

Memang tabikla dengan Abg Ben Ashaari yang selalu update entri baru setiap hari, sebab tulah beliau berjaya dan terkenal dalam dunia blogger ni. Bagi penulis lah, tak tahulah orang lain macam mana. Mungkin ada blogger yang lebih lagi dari beliau tetapi apa pun bagi penulis, beliau adalah sebagai contoh terbaik untuk diikuti.

Terima kasih semua...

5 ulasan:

Kakzakie berkata...

Oklah tu cikgu ada masa dan idea barulah buat.

Kalau kakak jenis tak boleh concentrate pada blog aje cikgu. Kalau sehari dah ada satu N3 tu pun dah kira bagus..

Knor berkata...

asyik berblog pun tak bgus juga..

maszull berkata...

assalamualaikum santri..yer la dah lama menyepi ni n selamat kembali berblogging semula yer..:)

Kancil 8349 berkata...

selamat kembali...

Kancil 8349 berkata...

lama juga ndak jumpa kawan kita seorang...kancil berharap dapat menyertai segmen nie..jomlah ikut

http://kancil8349.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...