Khamis, 4 Julai 2013

Jom main game Mario!

Kalau dulu-dulu, mana ada Playstation ke, X-box ke atau pun game yang canggih-canggih macam sekarang. Paling-paling pun game yang pakai kaset macam gambar dekat bawah ni.

Kira inilah yang paling canggih masa tu termasuklah Gameboy. Sekarang game macam ni dah murah, dekat Mydin pun ada jual, RM20 pun dah dapat. Tak macam dulu, mahal...

Paling minat main Super Mario, tapi tak pernah habis sebab asyik jatuh lubang je...Hehehe, kalau nak main semula game ni, penulis sediakan link untuk mendownloadnya. Tak payah pakai kaset dah, boleh terus main dekat komputer.

Window 7 dan window xp boleh support, kalau window 8 tak tahu sebab penulis belum try lagi. Selamat mencuba, boleh klik gambar di bawah.

3 ulasan:

Mas Zull berkata...

assalamualaikum santri...betul la dulu mama pun suka main games Mario ni kemaruk sungguh masa tu...:)

Knor berkata...

tak pernah main game..main baling selipar pernah le..he~

Kancil 8349 berkata...

tak pernah main game macam nie...kesiannya Kancil...hehehe