Rabu, 11 Disember 2013

Slip Gaji Online

http://www.anm.gov.my/public_html/bm/default/epenyata.php

Sebenarnya post ini untuk kemudahan penulis bila nak cek ataupun nak print slip gaji online. Tak perlu taip sana dan sini lagi. Senang klik-klik je terus ke sana. Kalau ada yang nak guna, dipersilakan. Penulis sebagai pemudahcara sahaja lagi pun apa salahnya tolong-menolong kan...?

Boleh klik di SINI ataupun gambar di atas. Terima kasih...

4 ulasan:

Mas Zull berkata...

assalamualaikum santri...senang skg online jer slip gajikan...

Kakzakie berkata...

Kakak punya print sendiri tak guna online ini.. kami pekerja swasta..

Knor berkata...

Knor gaji masuk bila ada tmpahn cash terus....

best btul pgg duit...kn..semua bnda nk beli...hehe

Zira Aziz berkata...

..sy lg syok tgk slip gaji dr gaji tu sndiri..sbb dlm slip gaji , gaji xkn berkurang hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...