Jumaat, 11 Julai 2014

Segmen 2 Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe


Lama dah tak join mana-mana segmen, memandangkan sekarang ni segmen dah berkurangan tak macam dahulu. Join segmen ni banyak untungnya selain dari bertuah dapat hadiah, selain tu kita dapat menambah kawan blogger yang baru (follower bertambah)! hehehe...

Nak join segmen ni senang je, buat satu entri dan tajuknya sama seperti tajuk di atas. Letakkan gambar untuk segmen ni dan link kan terus ke empunya segmen ataupun tuan punya blog. Dah siap post, jangan lupa tinggalkan link penyertaan pada kotak komen.

Nak join segmen ni? boleh klik di SINI atau banner di atas. Selamat bersegmen... Terima kasih Blogger Zamani Abe!

1 ulasan:

fadhil eda berkata...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-2-mini-power-bank-untuk-rakan.html