Khamis, 1 Januari 2015

Fuhh! selamat....


Nasib baik dapat diselamatkan lagi akaun Facebook penulis. Ada juga orang nak cuba pecah masuk dalam facebook ni, takde kerja agaknya...banyak gambar penulis uplod masa sekolah dulu-dulu...

3 ulasan:

Kakzakie berkata...

Sifat dengki tak kesampaianlah tu.
Nasib baik kan..

alongxp dotcom berkata...

try naikkan security pada akaun facebook, kita boleh setkan untuk facebook hantar kod ke nombor handphone kita kalau kita nak login ke device yang kita tak pernah guna untuk login

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...