Khamis, 21 Julai 2011

Aktiviti Blog : Sudilah Kiranya Jadi follower Saya Boleh???

Segmen dari blogger Chegu Zubir, nak join sama klik di SINI untuk keterangan lanjut.Segmen dia pun senang jer, tak susah pun.


Sudilah kiranya anda menjadi follower saya kerana anda semua adalah yang terbaik diantara berjuta blogger yang ada di alam blogging ini. Tahniah semua !!!

Sedikit info tentang Chegu Zubir ...
  1. Merupakan Follower yang ke-72 di dalam list Top 25 Updates Blog, terima kasih Chegu...
  2. Blogger yang femes (bagi penulisla) diantara blogger yang ada
  3. Entri beliau juga menarik, tak rugi kalau kita follow dia.
  4. Mengenali beliau juga melalui blogger Cikgu Fadhilah @ C.F
  5. Latar belakang blog biru, sejukkk mata memandang...

9 ulasan:

Fad berkata...

baca yang ni..cpt..hehe

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/tolong-bagi-tips-pasangan-bahagia-kat.html

Santri T.P.I.N.I berkata...

ok dilla, syukran...

shida berkata...

macam best je..ho3..nt nak join jugak IA..~~

Santri T.P.I.N.I berkata...

entri khas buat follower ke-72

Acik berkata...

hmmm ... hokey! kita follow gak! :)

azam berkata...

ok...saya pun dah follw awak kan...singgah² selalu :)

salam perkenalan

maszull berkata...

okay mama nak follow jugak...:)

Fad berkata...

nak entry baru...:)

fiq. berkata...

selamat bersegmen =D

truth,
From My Fingertip =D