Jumaat, 22 Julai 2011

Best ke pakai Nokia 5800 ?

Salam hormat pada semua kawan-kawan. Hari ni penulis online pakai Nokia 5800. Nak tau, susah betul taip sebab kena pakai stik pen dan tekan huruf satu-satu...Dah la skrin dan huruf ni kecik jer.

Ok, jom kita check best tak fon nokia 5800 ni...

1. Kamera dia best sebab carl zeiss 3.2 mp
2. Sound dia pun ok sebab jenis xpress music
3. Memory kad besar 8G
4. Boleh online internet pakai opera mini
5. Boleh install GPS Garmin (yang ni best sebab free)
6. Support game macam apple fon tu.
7. Ada wifi, 3G dan video format mp4

Okla itu sahaja perkongsian penulis semua. Penat....sebab kena taip satu-satu huruf dalam entri ni...huhhhhh (mengeluh panjang).

11 ulasan:

Niena Pengembara Ilahi berkata...

salam ziarah.. :( sorry sempat senyum jer kt sini :D

hira berkata...

hehe. macam best je. nanti nak explore~ :D

Muhammad Khairul Fahmi berkata...

wow...bro ben pilih blog ni utk mggu ni...bestnya... :)

saiazuan berkata...

ak pki phone ni.. dah setahun.. best la pada aku.. ;)

Santri T.P.I.N.I berkata...

terima kasih semua....love u all ! abg ben, jasamu ku kenang.

Ezad Skytech berkata...

setuju..xpress music punya sound mmg tak mengecewakan..sbb pernah guna nokia 5610 dulu...(^^,)

p/s : wahhh...tahniah sbb terpilih sbg blog pilihan abg ben...heee~

Santri T.P.I.N.I berkata...

terima kasih ezad! apa apa pun kita boleh online kat mana mana jer pkai fon nokia 5800 ni utk cek dan update blog kita dan kwn kwn yg lain.

Santri T.P.I.N.I berkata...

kalau ada kwn2 yg nk installer gps garmin tu, boleh tinggalkn link di sini. free...

belogkayangan berkata...

mahal x ek? hehe

fiq. berkata...

dah lama tak pakai hanset yang canggeh sikit,,,sebab tak pandai jaga barang, dok search nok 5800 ni, tiba-tiba teringin plak


oh, ye ,,,datang dari blog Abang ben...

truth,
From My Fingertip =D

Santri T.P.I.N.I berkata...

boleh cuba pakai hanset nokia 5800 ni, bestttt....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...