Sabtu, 23 Julai 2011

Penghargaan Buat Follower Ke-19

Malam tadi terjaga dek nyamuk yang menyanyi-nyanyi di telinga ni...Tengok jam pukul 3, ish baru pukul tiga ingat dah nak subuh. Tengok jam pulak pakai hanset (nokia 5800), hehehe online la kejap. Buka blog, wah...tengok dekat kolum Otai Blogger, pehhh...entri terbaru abg ben baru jer beberapa minit. Dalam hati ni terdetik, "Abg ben ni tak tido lagi ke?"...

Bila baca entri beliau barula faham....diaorang semua tengah bekerja kemas ofis baru. Tajuknya pun kita faham "Berkorban demi negara...". Dok belek-belek satu-satu entri abg ben dekat dalam blog beliau, terpandangla satu entri yang sangat mengujakan....FUHHHH !!

"Blog Pilihan Minggu Ini" tu...nak menjerit, tengah malam ni nanti apa pulak orang kata, nak melompat nanti takut anak terjaga sebab tido sebelah dia, jadi dalam hati banyak-banyak mengucapkan syukur... Alhamdulillah, blog penulis terpilih dalam entri Abg Ben Ashaari.... Terima kasih Abg Ben, jasa mu ku kenang sampai bila-bila...

Kalau nak tengok, boleh klik dekat SINI untuk tinjau-tinjau. Bukan nak menunjuk-nunjuk tapi nak berkongsi kebahagian ini bersama kawan-kawan yang lain terutama Follower penulis. Ini sebagai dorongan semangat dan motivasi untuk terus mereka menulis entri yang menarik di dalam blog.

Terima kasih banyak Abg Ben, Thank you very much Mr. Ben, Alfu Syukran Jazilan Akhi Ben...

16 ulasan:

Santri T.P.I.N.I berkata...

Follower ke-19 adalah Abg Ben kita...

Cik Meyo berkata...

hahak. congrats !

Zul Fattah berkata...

haha..bangga kan.. tahniah sekali lg.. happy blogging..

Santri T.P.I.N.I berkata...

terima kasih semua...

Santri T.P.I.N.I berkata...

kepada semua follower penulis, blog anda semua ada di dalam list penulis, boleh tengok dekat kolum Top 25 Updates Blog. Kalau takde, cuba klik dekat Show All, mesti ada. Blog yg tersenarai dalam kolum ni adalah mereka yang rajin update entri baru dan tersenarai secara automatik mengikut masa update. Terima kasih...

nur berkata...

Tahniah.. Ben mmg best tau..
Semoga semangat blogging santri akan jadi sekental Ben !!

Fad berkata...

dla masukkan abg fadli dlm bloglist dla..:)

maszull berkata...

tahniah santri semoga boleh jadi mcm abg ben k...:)hapy berblogging...

Fad berkata...

tag abg fadli kat sini..haha..kalo nak join le..xnak xpe je..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/contest-loving-couple.html

Luqeem™ berkata...

peh best tu abg ben dh buat blog pilihan..hehe..sy bila lg eh..huhu

anyway tahniah!

Helmi berkata...

heheheh.. tahniah ek.. =)

An Evening with MLMers

saiazuan berkata...

143 :)

ChentaMusek berkata...

Hai blogger :)

Pememang URL UNIk telah diumumkan...

Visit :

http://belogchemad.blogspot.com/2011/07/url-paling-unik.html

akoo pae berkata...

hehee taniah2
=)

nora rashid berkata...

wah..tahniah...!! tingkatkan usaha berblogging dear...!!

Kancil 8349 berkata...

tahniah...berusaha untuk mencapai apa yang diingini...