Selasa, 19 Julai 2011

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG...

Wah.... Jom join segmen yang dianjurkan oleh Otai kita Abg Ben Ashaari. Nak join? klik di SINI untuk keterangan lanjut... Ok jom kita mulakan.


Blog penulis ini mula dibangunkan pada Disember 2008, kira-kira dah masuk 2 tahun lebih. Lama juga tu, he3 lamakan, tapi baru aktif tahun ni setelah berjumpa dengan En. Ben Ashaari. Tujuan sebenar blog ini dibuka untuk berkongsi cerita, pegalaman dan sebagainya bersama-sama rakan-rakan penulis yang belajar di Nurul Iman dan Alhamdulillah hubungan kami semua masih lagi berlanjutan sehingga ke hari ini. Dalam blog penulis ini juga ada tersenarai blog mereka pada Kolum Warga TPINI.

Orang yang bertanggunjawab mengenalkan penulis kepada dunia BLOGGER ni adalah saudara AMIN. Beliaulah yang banyak mengajar penulis macam mana nak buat blogger pada mula-mula dahaulu. Terima kasih Amin. Beliau adalah Junior kepada penulis semasa di Nurul Iman.

Erm...tentang untuk menjadi blog yang dipilih itu atas pilihan pembaca sendiri. Mereka yang berhak menentukannya kerana mereka ada citarasa yang tersendiri. Kalau menjadi pilihan, itu adalah yang terbaik, teringat peribahasa ni. "Bagai bulan jatuh ke riba"... Terima kasih, thank you, syukran jazilan pada semua yang telah menjadi Follower penulis.

12 ulasan:

Niena Pengembara Ilahi berkata...

semoga mnjadi blogger yg berjaya!
majulah blog tuk negaara :)

PeRmAtA bIrU berkata...

huhuhu... tak per.. maaf yer saya tak tau.. hehhe...
jom kita berblogging berkongsi cerita suka duka dan nasihat... huhu.. :)
happy blogging to happy blogger...

Santri T.P.I.N.I berkata...

niena : insyaallah !!!

permata biru : takpe..trm kasih sbb sudi jenguk2 blog ni.

Elih Japahar berkata...

semoga sukses selalu k..dtg dr segmen yg sama ! :)

Ezad Skytech berkata...

semoga teruskan berblogging...(^^,)

cik najihah berkata...

keep on blogging :)

Luqaz™ berkata...

Salam kenal..
singgah dari segmen abg ben.. sy join jgk.. jom singgah sini -> Ben Ashaari Ajak Pilih Blog

Santri T.P.I.N.I berkata...

terima kasih semua...

Zul Fattah berkata...

skodeng2.. nice blog n follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-pilih-blog.html

siti kektus berkata...

blogging selagi terdaya. cewah~ hehe ;)

Mizfantagiro berkata...

blogwalking.. n follow. =)
http://dismybelog.blogspot.com/

Santri T.P.I.N.I berkata...

terima ksih semua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...