Selasa, 19 Julai 2011

EN ASHAARI ,AKU PILIH 3 BLOG INI KERANA ...

Tiga blog yang menjadi pilihan penulis adalah Niena Pengembara Ilahi, Zone Skytech dan Belog MTT. Ketiga-tiga blog adalah blog yang hebat dan terbaik bagi pandangan penulis. Yang lain pon ok juga...


Pertama Niena, beliau adalag blogger yang sangat rajin dan cepat jer respon dia bila kita komen dekat blog dia. Tak percaya? cubala try komen, mesti dia akan datang ke blog kita dan komen balik. Kalau nak cuba, klik di SINI untuk mencoba... Jangan bimbang beliau best...

Kedua Ezad Skytech, walaupun beliau bari lagi dalam dunia blog ni tetapi cara persembahan dalam blog dia hebat. nama pun Skytech, mestila hebat dan beliau baru sahaja menjadi Follower penulis yang ke-97. Ini URL dia untuk diterjah.... Terima kasih Ezad...

Ketiga dan yang terakhir adalah Belog MTT. Bila masuk blog ni mesti suka sebab nampak ladybug yang comel tu, ikut jer kemana mouse kita pergi. Dulu header dia lain dan ada blogger yang menjadikan header dia sebagai background di dalam headernya dan telah terpilih menjadi Header Pilihan Ben Ashaari. Lupa pula apa nama blog dia...he3. Sekarang ni tengah tunggu Belog MTT sudi jenguk-jenguk penulis yang tak seberapa ni, harap-harapla dia sudi komen...Beliau memang rajin menyenaraikan List-List Blogger yang menyertai Segmen Ben Ashaari, kadang sampai beratus-ratus...Juling mata nak tengok mana satu link kita...

Okla, itu 3 pilihan penulis sebagaimana yang ditetapkan, yang lain ada lagi, insyaallah penulis akan sambung pada entri yang lain sebagai penghargaan kepada mereka semua terutama Follower-Follower penulis...

9 ulasan:

Shehan Ismail berkata...

terjah sni dr segmen bro ben.. ;p

myhatiku berkata...

blog kak niena mmg best kan :)

ubi berkata...

ben 10..hehe

Ezad Skytech berkata...

erk...terima kasih tuan blog...sbb pilih utk letak blog picisan ni kat tgh2 antara blog Niena dan belog MTT..

rasa mcm tak layak je nak duduk kat tempat tu...=_=

btw...terima kasih...terharu ni...

AMMAR YASIR berkata...

nk menyibuk sini jap

Meck berkata...

nak jugak! haha

Santri T.P.I.N.I berkata...

ketiga-tiga blog ni dah mengalami transformers... ada yg tukar header dan bekgroud, tukar header shj dan dan tukar rekaletak...namun semua tetap best!!

Santri T.P.I.N.I berkata...

Ezad skytech adalah follower penulis ke-97

Santri T.P.I.N.I berkata...

Niena Pengembari Ilahi adalah follower ke-35 dan semua follower penulis berada di dalam list Top 25 Updates Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...