Rabu, 20 Julai 2011

SAYA MINTA MAAF ABG BEN...

Hari tu penulis ada mengatakan kepada semua untuk mengadakan satu Entri Khas Buat Semua Follower penulis dan alhamdulillah setakat ini follower penulis telah mencapai 116 orang. Satu angka yang boleh penulis banggakan kerana dulu penulis hanya ada 16 follower sahaja.

Sedang belek-belek gambar follower yang ada untuk dicopy URL mereka, terpandangla satu wajah yang sangat Familiar...FUHHHHH !!!! Kenapala aku baru perasan !!! kata dalam hati ni, menepuk dahi berkali-kali dan nak melompat-lompat keriangan seperti anak kecil yang baru dibelikan ais krim oleh ayahnya... nak tau? BEN ASHAARI lah !!!

Betullah apa yang sering diceritakan oleh teman-teman bloggers yang lain tentang perasaan mereka. Ada yang cakap nak buat kenduri doa selamat, nak bagi hadiah, nak bagi penghargaan dan bermacam lagi yang kita boleh baca dari mereka....

Memang patut Abg Ben diberi penghormatan dan penghargaan kepada, beliau sering memberi sokongan dan dorongan buat kita semua (blogger yang baru-baru ni). Bukan senang woo...nak buat beliau jadi follower kita, memang susah tapi ada jalannya seperti yang selalu dikatakan oleh Abg Ben dalam entrinya. Tak caya, cuba baca balik...

Terima kasih banyak Abg Ben, jasa mu tetap ku kenang sampai bila-bila... Ok jom kita tengok apa yang penulis sediakan...

Klik untuk besarkan yer

Follower yang ke-19 tu...memang tak perasan sebab sebelum ni penulis tengok takde, tiba-tiba...Fuhhh !! JADI KEPADA SEMUA, JANGAN RISAU KALAU TAK NAMPAK ABG BEN DALAM LIST FOLLOWER KITA, MUNGKIN DIA JADI SILENT READER KITA DAN SAMPAI SATU MASA, BELIAU AKAN MUNCULKAN DIRI BUAT KITA.

TERIMA KASIH ABG BEN, kerana sudi follow blog yang picisan ni diantara berjuta blog yang ada... Terima kasih, Thank You Very Much, Alfu Syukran Jazilan Ya Akhi Ben Ashaari dan mohon kemaafan diatas kealpaan penulis yang serba kekurangan ini...Afwan

7 ulasan:

cik najihah berkata...

untungla abg ben follow..
beliau mmg bes..selalu support blogger lain

nur berkata...

saya pun tambah kawan awak juge boleh?

Niena Pengembara Ilahi berkata...

hehehe dia mmg best .. xsombong.. suspek laaa heh

Niena Pengembara Ilahi berkata...

:)

Santri T.P.I.N.I berkata...

terima kasih semua... alhamdulillah follower makin bertambah jadi 121 skrg. trm kasih!

Mizfantagiro berkata...

best..best..lepas ikut segmen ben..follower sy pun dah ramai..n yg paling best..ben pun follow gak.. suke..suke..

maszull berkata...

salam santri...tahniah santri abg ben follow blog santri...:)...