Sabtu, 2 Julai 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011

Salam buat semua. Jom join lagi segmen yg dianjurkan oleg Abg Ben Ashaari. Nak join? Klik di SINI dan tutup pada hari Isnin, 4hb Julai 2011 pada jam 2 petang.


Agak-agak apalah soalan untuk segmen gegar blog julai 2011 ni yer? Bagi blog penulis yang picisan ni tak ramai agaknya nak datang singgah sebab tak berapa HAPENING dan GREN mcm blogger-blogger lain. Agaknya macam manala diaorang buat yer? Rekaletak cantik, Header cantik dan ada identiti tersendiri. Memang kena banyak belajar lagi ni, kalau orang lain boleh buat, takkan kita tak boleh jugak kot. Cuma kita jer yg nak ke tak nak. Penulis masih lagi tercari-cari identiti sendiri. Tengok blog orang yang hebat-hebat ni, kita jadi semangat pulak...Blog diaorang pulak simple jer, memang kena belajar lagi ni... Terima kasih buat Abg Ben sebab sudi jenguk dan baca entri penulis ni. Alfu Syukran...

17 ulasan:

Alya Esprézzo berkata...

yuhuuuuuuuuuuu, alya dtg nieeeeeeeeeee nak gegarkan blog julai 2011 !! ehhe selamat berkenalan.. :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Santri T.P.I.N.I berkata...

trm kasih alya sbb sudi jenguk blog picisan ni...

Meck berkata...

jom gegar!!

http://meckomecka.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

gadis melayu berkata...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

gegar sini jugak ye
GEGAR BLOG JULAI 2011
dan sini
GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

Fad berkata...

abg fadli..dah ubah..try tgk ada lg x..

harrazdani berkata...

Selamat berhujung minggu.datang berkunjung dari segmen gegar blog julai 2011, salam persahabatan dari harrazdani.kalau sudi silalah berkunjung ke harrazdani yer…;)

http://harrazdani.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

r.a.firdausi berkata...

datang gegar sini:)

http://abangkacak.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

cik Ida berkata...

hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

ada aku kesah

me@monolog berkata...

kasi gegar sama ini blog! ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

pha is berkata...

gegar sini dari segment gegar blog julai...
nanti jemput2 lah gegar blog saya pulak..

Rohaizam Rosli berkata...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....
sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

imnabila berkata...

harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)

KhAiReDzAiMy berkata...

Salam...

Datang sini nak GEGAR belog awak...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

-Adios-

LUNA LANUN berkata...

saya dtg menggegarkan blog ini dr Segmen Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari...
Jom gegarkan saya semula!

Entri best la ni, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Maklumbalas KFC Berikutan Laporan Kebersihan Premis Makanan Mereka Tempoh Hari
2. Buat Lawak Lak Stesen Minyak Ni!
3. Ingat Dato' Siti Je Ke Terror Menembak?!
4. Best Hape Wataniah Ni...
5. Cam ni je la kalau mau hidup!
by LUNA LANUN

A M E ! berkata...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Ucu Faridah berkata...

ucu datang...n follow...gegar ucu ye

Jerung Gergasi berkata...

112th follower datang singgah sini =)

jom lawat Sarang Jerung:
Sarang Jerung

dan jangan lupa like page di Facebook jika sudi:
Sarang Jerung on Facebook

kalau nak menang duit tunai jom la join contest top referal bernilai rm150 ni:
contest mudah di Sarang Jerung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...