Ahad, 24 Julai 2011

Minat SLAM punya pasal...

Teringat masa sekolah dulu, kumpulan SLAM adalah top dan lagu-lagunya menjadi siulan kami. Banyak lagu-lagunya kami hafal sebab minat sangat. Ada lagi kumpulan lain tapi kami kurang minat. Tak caya, boleh tengok gambar ni...


sama tak dengan yang bawah ni....


Mestilah tak sama sebab kedudukan kami berbeza cuma style posing jer sama...Hahaha kelakar bila tengok gambar ni balik. Teringat kenangan zaman sekolah dulu...Begitu indah. Gambar SLAM ni penulis dapat berkunjung ke Mydin suatu masa dulu. Bila ternampak gambar kulit cd ni teringat masa tu, terus jer klik kat situ pakai fon. Nasib baik pengawal tak nampak... Okla, semoga enjoy baca entri ni dan tengok gambar yang ada. Terima kasih...

3 ulasan:

Fad berkata...

hahaha...antara gambar yg femes ni

maszull berkata...

slm...kenangan yang akan menjadi kenangan terindah dlm hidup kita....:)

Lizzie Yasmin berkata...

hahaha, aku dulu waktu gila BSB, westlife suka amik pic mcm cover album, poster, apa saja lar depa post. senyum pun mau sama.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...