Khamis, 21 Julai 2011

Penghargaan Buat Follower Ke-11...

http://dilamin.blogspot.com
Dalam entri terdahulu, penulis ada menyebut bahawa penulis aktif berblog apabila bertemu dengan En. Ben Ashaari dan orang yang bertanggungjawab memperkenalkan penulis kepada Otai Blogger ini adalah Cikgu Fadhilah @ CF.

Sedikit info tentang beliau...
  1. Merupakan kawan satu batch dengan penulis semasa belajar di Nurul Iman
  2. Dulu nama header blogger beliau adalah Sharing Is Caring sekarang dah tukar Lukisan Hati Cikgu Fad
  3. Sekarang blog dia dah cantik, siap bunga-bunga lagi. Header baru pun cantik berbanding dengan dulu background dan header serba hijau dan simple jer...
  4. Dulu follower dia lebih kurang 60 orang kalau tak silap, sekarang dah maju...dekat 200 lebih dah.
  5. Blogger yang sangat best sebab selalu menghargai blogger lain, siap buat promosi lagi... Tak caya, cuba tengok entri beliau yang lepas-lepas.
Okla, itu sahaja setakat ini, insyaallah lain kali penulis akan promo yang lain pula. Nak jenguk-jenguk blog CF ni, jom klik di SINI . Selamat menerjah...!!!

3 ulasan:

cik najihah berkata...

keep on blogging ya :)

Santri T.P.I.N.I berkata...

alfu syukran cik najihah...

Fad berkata...

hahaha..abg fadli promote..patut la ada trafik dtg dr blog abg fadli..hehe
thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...