Ahad, 31 Julai 2011

SEGMENT : Saya Punya Lagi Best!


Segmen yang dianjurkan oleh blogger Nakakashichi. Segmen dia pun senang jer, cuma pilih entri kita yang ada dalam blog sendiri mana yang paling best. Nak join, klik di SINI untuk keterangan lanjut. Ok, jom kita mulakan.

Bagi penulis, entri yang paling best adalah segmen kritik blog sendiri anjuran Otai Blogger Ben Ashaari. Sebabnya kita boleh tau apa kekurangan yang ada di dalam blog kita daripada blogger lain. Dalam entri ni, penulis dapat 39 komen, entri yang paling banyak mendapat komen dari blogger lain. Kira mencatat sejarah la, sebab entri lain cuma ada 3 komen, 2 komen dan kadang juga takde lansung komen. Nak tengok entri tu semula, boleh klik di SINI.

Terima kasih Nakakashichi...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...