Jumaat, 12 Ogos 2011

Ben tanya nak trafik free esok tak ?

Pagi ni duk belek-belek blog abg ben, baca entri beliau dia buat teka-teki. Sapa yang boleh jawab soalan ni? berdasarkan pada gambar terpampang di blognya. Jom tengok sama-sama...



Agak-agak apa jawapannya yer? Gambar peralatan yg di atas tu yg mana dalam banyak-banyak dalam gambar di bawah? Penulis rasa jawapannya adalah... Jeng jeng jeng!



Kapten Barbell !!! Hahaha gurau jela abg ben. Rasa jawapannya adalah barbell kot... Okla, itu sahaja untuk pagi ni. TQ abg ben.

3 ulasan:

Kakzakie berkata...

Good luck dari kakak. mana tahu betul...:)

maszull berkata...

salam santri ada masuk segmen baru ke.......

bagus la santri abg Ben ada buka order lg untuk tempahan order t'shirt die...minggu depan kot...:)

Fad berkata...

abg fadli telah di tag...hehe

http://dilamin.blogspot.com/2011/08/kad-raya-duit-raya-fairus-ibrahim.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...