Ahad, 7 Ogos 2011

SEGMEN AYU : LAGU RAYA KESUKAANKU2

Jom join segmen dari Blogger Ayu. Segmen ni pun senang jer, cuma nak tau lagu raya faberet kita jer dan listkan dalam entri ni. Dapat tau segmen ni dari Mama Maszull. Nak join sekali boleh klik di SINI yer. Jom kita mulakan...


Erm...bagi penulis semua lagu raya yang lama-lama ni, semuanya menjadi pilihan dan semuanya diminati. kalau lagu raya yang baru cuma lagu raya dari Dato' Siti Nurhaliza jer dalam list. Tapi masa tengah gila-gila download lagu, yang menjadi buruan adalah lagu raya dari Dayangku Intan tajuknya Senandung Hari Raya. Susah nak cari lagu ni tapi akhirnya jumpa jugak.... Ada yang nak? kalau ada yang berminat, boleh tinggalkan link dalam komen entri ni. Terima kasih...

2 ulasan:

maszull berkata...

salam santri: dah join yer...

bestkn lagu raya lama2 ni...:)

Niena Pengembara Ilahi berkata...

best nye segmen ni tpi skang ni xsmpat nk mengikuti segmen :/