Ahad, 7 Ogos 2011

Saja nak check dekat Alexa...

Penulis selalu baca dalam blog yang dalam list penulis ni, mereka selalu sebut ranking dalam Alexa. Tergerak hati ni nak check jugakla, ranking blog kita dekat mana. Tak berharap tinggi sebab kita tau ukuran baju di badan sendiri tak macam blog Abg Ben kita, dalam list Ranking Alexa kedudukan dia ke-189 dalam Malaysia. Tinggi tuuu.

Mungkin kawan-kawan blogger lain ada yang dah tau, bagi yang belum tahu, boleh klik dekat SINI untuk check kedudukan blog kita. Jangan lupa taip URL blog kita dalam tu. Ini hasil setelah penulis check dekat Alexa.


Hehehe jauhkan 13,772 dalam Malaysia. Tapi takpela, sekurang-kurangnya kita tau dekat mana kedudukan kita yang terkini. Boleh motivasikan diri kita untuk terus berblog dengan berjaya seperti Ben Ashaari. Chaiyok !!!

2 ulasan:

maszull berkata...

slm...best juga mama mcm nak cuba la ikut santri buat...:)

Niena Pengembara Ilahi berkata...

lama xsinggah sini.. apa khabar, sihat ke :D


SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...