Ahad, 21 Ogos 2011

SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?


Lama tak join segmen. Dapat tau segmen ni dari blogger Ezad skytech. Tarikh tutup pun dah dekat iaitu hari ni 21/08/2011, jam 2 petang ni jugak. Nak join sempat lagi ni, klik pada banner di atas yer.

Segmen ni nak tau dari kawan-kawan blogger tentang blog kita ni berat ke tak bila blogwalking. Loading lama ke sekejap jer. Ada tak cara nak timbang blog yer?

Terima kasih Tia...

15 ulasan:

Syazwan Che Deraman berkata...

blog anda dah ok.ringan ;)
mesra pembaca :)

Kancil 8349 berkata...

blog yang simple dan tidak berat untuk loading...:)

Elih Japahar berkata...

Loading laju je pon haha! ok dah blog ni...nampak simple dan teratur...tak dpt join le tp komen jg boleh kan :)

iMBobo berkata...

blog ni ok :)

maszull berkata...

salam santri...best juga segmen ni tapi mama x dpt join la...

masuk x dpt jadi mama tanya santri je la yer..

blog mama berat x bila nak loading..?

ANISA berkata...

blog ringan...okay aje..hheehehe...

fiq. berkata...

blog ringan , tahniah =]

Ezad Skytech berkata...

blog ni ringan da..hee..

cuba check kat sini untuk tgk berapa lama ambil masa blog nak loading..

http://www.numion.com/Stopwatch/index.html?

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

yup ! ada tool nak check berat blog .. cuba try sini ..

http://www.iwebtool.com/speed_test

atau jugak

http://www.numion.com/Stopwatch/index.html?

selaat mengecheck .. huhuu . btw , thanks sudi join sgmen Tia ye :)

mindaKhayaLan berkata...

ringan n simple...

Panggil aku Han berkata...

blog ni senang loading :)

[sutera kasih] berkata...

blog awk okey, yg penting bg saya entri cepat keluar hehe

ArulchelseA berkata...

menarik blog ni.. laju je..

Mrs. Farhan berkata...

Blog ni ok je. X berat ponn. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

miss lyzeer berkata...

siyes..blog ni ringan, senang je load. hati miss pun berbunga2..hehe
dh follow sini, jom jenguk miss punya pulak

http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...