Khamis, 8 September 2011

Kata Kunci Carian : Orang yang lahir bulan...

Sekadar gambar sahaja

Hari ni tengok lagi statistik, wah... memang banyak trafik yang datang. Terima kasih pada semua yang telah datang menjenguk blog ni terutama pada pengunjung yang setia penulis. Tengok pada kata kunci carian, banyak orang cari rahsia orang yang lahir bulan berapa. Kebetulan, dulu penulis memulakan blog ni dengan entri rahsia orang yang lahir bulan berapa.

Dulu pernah pasang widget Popular Post dan yang paling atas sekali adalah rahsia orang yang lahir bulan JUN. Banyak agaknya orang yang lahir bulan enam tengok entri tu. Penulis dapat rahsia tersebut melalui sotfware yang telah ada, cuma copy dan paste sahaja dalam entri lepas tu publish.... Software tersebut telah lama dalam simpanan penulis dan sayang di simpan sahaja, baik kita share pada semua ilmu yang ada.

Software tersebut menggunakan hasil dari kajian ahli motivasi terkenal iaitu Dato' Dr. Haji Fadzilah Kamsah, penulis cuma menyalin semula sahaja. Kalau ada sesiapa yang berminat, boleh download sebab penulis dah uplod, klik di SINI untuk share dengan semua kawan-kawan. Okla, itu sahaja perkongsian untuk kali ini, Selamat Mencuba...!

====================================

Dalam mood hepi sebab dapat kunjungan dan komen dari Belog MTT ... yang merupakan P.A blog Ben Ashaari yang rajin.

14 ulasan:

BeloG MTT berkata...

Rahsia lahir bulan Januari ape ekk ? Hehe ^^

Sama sama Santri, kita berblogging kan ker memang untuk bertukar tukar pendapat .. :)

Happy bloggingggg ! :)

aimie amalina berkata...

weeee
maceh sudi mai page sy tadi..heee
eh..suke la dgn software cenggini
hiihi
maceh sudi share!

Kakzakie berkata...

Lepas ini kakak cuba jengah jugalah nak tahu apa dia kata bulan kelahiran kakak....

ANISA berkata...

thanks for stopping by to my blog...love it..the link already try it..it is awesome..

iMBobo berkata...

iMBobo januari, nak tahu yg januari punye hhehee

Shaherah berkata...

wah.. aplikasi tu best.. tq ^_^

Gen2Merah berkata...

ya, rahsia bulan itu memang penting utk memotivasikan diri kan...

salam ceria buat Nurul Iman

Ezad Skytech berkata...

nanti nak cuba la aplikasi ni..(^^,)

Niena Pengembara Ilahi berkata...

niena oct..... :)

Saiazuan berkata...

hurm.. menarik! :D

Wanita2u berkata...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

fiq. berkata...

suke tafsiran dr dato fadzilah kamsah, sesuai ngn saya personaliti yang dia tafsir

alif haris berkata...

nice la :) hehe

dato' fadzilah kamsah punya tafsiran best kot :D

H.J berkata...

peminat fadzilah kamsah ni..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...