Rabu, 14 September 2011

Segmen : Kotak Bulat ajak tukar link



Jom join segmen dari blogger Kotak Bulat, nak join sekali boleh klik pada banner di atas yer. Segmen ni senang je, cuma buat entri dalam blog kita dan letak link Kotak Bulat (http://nazihanali.blogspot.com) dalam bloglist kita. Tarikh tutup pada 15 Sep 2011 ni, jam 11.59 malam. Jom sama-sama kita saling bantu membantu sesama blogger. Tak rugi pun...

6 ulasan:

maszull berkata...

salam santri...best juga ni mama pun nak join gak lah....:)

iMBobo berkata...

iMBobo join juga :)

Zul Fattah berkata...

gud luck k.. haha

Ezad Skytech berkata...

macam nak join jugak je..hee~

Ini Kisah Tia berkata...

tak sempat joinnn .. huhu

kotak bulat berkata...

mekasih join.. :)
da msukkan lam bloglist

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...