Ahad, 25 Disember 2011

Download Microsoft Office 2010

Nak cuba Office 2010...? Memang best office yang baru ni berbanding dengan office 2007. Penulis dah cuba cari office 2010 yang free tapi sayang tak jumpa. Memang susah tapi akhirnya jumpa yang trial sahaja. Boleh guna sampai 60 hari je...

Kalau nak cuba juga, boleh klik di SINI tapi kena ada email Hotmail dulu untuk dapatkan product key office 2010 ni. Selamat mencuba...Kena download dulu software office 2010 sebelum guna. Ini product key untuk office home and student 2010 (6D7HQ-V6TT3-4HVRM-JYHC4-R49BR)

2 ulasan:

Eera Shera berkata...

ala trial je :(

maszull berkata...

assalamualaikum santri...best gak guna yg ni tapi anak mama semuanya dah tukar window 7 ,mama pun x tahu bila masa die tukar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...