Isnin, 6 Februari 2012

SEGMEN PENGOMEN TEGAR BY FYQA COMEL



Memandangkan dah lama tak join mana-mana segmen, jadi penulis rasa macam nak ikut sekalilah segmen ni sebab macam best jer... Nak join sekali, klik je pada banner di atas yer.

Buat pengetahuan semua, 5 orang pengomen tegar untuk blog penulis adalah :
  1. http://maszull.blogspot.com
  2. http://kancil8349.blogspot.com
  3. http://skytechxtreme.blogspot.com
  4. http://norihanchocolatebakery.blogspot.com
  5. http://aimieamalinaazman.blogspot.com
Mereka semua adalah top 5 dalam List Pembaca Setia, tak rugi pun kalau follow diaorang, mesti diaorang akan follow balik. Tak caya cuba try... Oklah. itu sahaja untuk entri segmen kali ini. Jom join sama-sama...

6 ulasan:

Anak Munsyi berkata...

atotototo, thankyou sudi join segmen pertama fyqa . link anda sudah disenarai. tak caya? sepukk kunk :DD

Tiramisu Fatiema berkata...

singgah sini..salam kenal..dari segmen sama..

maszull berkata...

assalamualaikum santri...alhamdullilah mama jadi pengomen tegar rupa2nya kat blog santri ni...:)

cinnamon.com berkata...

kak pun ada juga ke..tq..

Kancil 8349 berkata...

Assalamualaikum santri...

datang dari segmen yang sama...

maszull berkata...

assalamualaikum santri... mama pun dah join segmen ni...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...