Sabtu, 10 Mac 2012

Jawapan Segmen Jom Teka

291 Catatan

Ini adalah jawapan untuk segmen jom teka baru-baru ini. Terima kasih kepada semua yang sudi join dan tahniah kepada yang berjaya menjawabnya dengan tepat. Kepada yang tidak berjaya, jangan putus asa dan cuba lagi untuk lain kali.

Kepada yang berjaya menjawabnya, hadiahnya adalah Top Up Kredit untuk setiap seorang dan sila beritahu pada penulis apa operator yang dipakai sama ada Maxis, Celcom atau Digi dan emelkan pada penulis di : edifadli@gmail.com yer.

Malu dengan orang lain sebab catatan penulis baru 200 lebih jer... Orang lain mungkin dah ribu-riban catatan.

10 ulasan:

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

hehe baru lagi kan? msti la tak banyak :)

U__U berkata...

salam ziarah :)

Yumida berkata...

laaaa...x sempat...next time bt lg k...pasti kena hebahkan ...hehe

lieynanilaz berkata...

tahniah pada yg menag...lepas ni nak try my luck pulak!!..

maszull berkata...

assalamualaikum santri...wah dah ada pemenangnya yer gud luck ye...:)

ANISA berkata...

xigt la ritu jwb bpe...alarhhh xdpt la ni...sdey2

[sutera kasih] berkata...

okey la tu..sy pun x smpai lg beribu2 tu huhu

Ummi_R❀salici❀us berkata...

salam..
singgah sini.... ok la tu... sikit tapi bermakna.... :D

Tiramisu Fatiema berkata...

Salam..terima kasih anjurkan segmen nie..moga terus semangat berblog..

Kancil 8349 berkata...

ndak apa...yang penting blog masih aktif dan ramai pembaca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...