Sabtu, 21 April 2012

Old Blogger Interface


Mesti ramai yang terkejut hari ni sebab bila buka blog je, interfacenya dah lain. Rupanya Google dah update interface yang baru. Jangan risau, kalau nak semula interface yang lama tu, pergi dekat sebelah kanan, mesti nampak roda bergigi dekat atas tu. Klik pada roda tu, dan klik pada old blogger interface.

Mesti dapat semula interface yang lama, senang sikit sebab kita dah biasa.Selamat mencuba, bagi yang dah biasa dengan new look blogger ni, teruskan update yang terbaru... Terima kasih sudi membaca.

10 ulasan:

happy eim berkata...

still gn yg lama..
malas nk guna yg baru...^^

eVa berkata...

hehe dulu mmg tak pandai guna yg baru.. asyik pakai lam.. now dh pakai yg baru.. hehe

Ezad Skytech berkata...

hee..still guna interface lama..yg baru pening sikit...hee~

maszull berkata...

assalamualaikum santri...yer la mama nak ukar yg lama pening kepala yg baru ni...:)

c'axoera ヅ berkata...

Stick to yg lama. Sebab malas nak fenin kepala hehehe

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ berkata...

Wahh , bole Tuka yang lame balk yeaa ? Ain bkak pkay fon tibe2 plak btuka , graamm ! Trme kseh tuan blog yea ajaa sy yang naif lg tak taw ppe nie :D
*mcm lha entry nie utk Ain , hehe

Kancil 8349 berkata...

malas nak tukar...hehehe...

Ckin Kembaq berkata...

da lama dah ni..hehe tp kadang bila nak change template, guna hok lama jugak.. ^_^ senang and mudah yg tu.. ^_^

Eera Shera berkata...

hari tu sy tukar yg lama, pastu bla update, x keluar entri tu. yg ada tajuk je. xtau nape. trus tukar yg bru balik

cinnamon.com berkata...

tup2 ada yg baru,biarkan ajelah.

suka juga tukar2 ni..cepat boring kak ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...