Isnin, 23 April 2012

Repair Pen Drive Yang Tak Boleh Format


Alhamdulillah, dapat satu software untuk repair pendrive yang tak boleh format. Penulis telah membaca di blog Mancis Dah Basah dan ingin mengetahuinya dengan lebih jelas, boleh klik di SINI. Manalah tahu pendrive anda boleh digunakan semula. Nak beli yang baru, al maklumlah...

Software ni tak besar mana pun, dalam 496 kb sahaja. Kalau nak download, boleh klik di SINI untuk mendapatkannya. Terima kasih sudi membaca dan selamat mencuba...!

8 ulasan:

azam berkata...

:) nice...tapi pendrive pun dah murah sgt sekarang

pha is berkata...

tu la.. sekrg ni, kalau pndrive rosak, x kisah sangat, sebab ada lagi 2-3 pendrive yg x guna. kbanyakannya free gift... heheh

maszull berkata...

assalamualaikum santri...mekacih bagi info ni.:)

Cik FaRiZaM berkata...

kalau external ????ada tk cara nye???

salam singgah n follow sini

dr
http://afasz.blogspot.com

happy eim berkata...

pendrive dh makin murah..tp, kalau blh repair free..apa salahnya kan..^^

Kancil 8349 berkata...

baru taw...hehehe..setakat nie ndak pernah lagi rosak...terima kasih

Syazwan Che Deraman berkata...

terima kasih, wan ada pendrive yang tak boleh format.

Arpiiz berkata...

biasanya pendrive aku cuma tak boleh detect je..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...