Sabtu, 17 September 2011

Doodle Santri By Ninie...


Suka sangat hari ni bila ada kawan blogger penulis sudi buatkan doodle untuk penulis. Bukannya apa, tengok ramai kawan blogger lain ada doodle sendiri, jadi terasa juga nak doodle sendiri. Nak buat tak reti, maklumlah tangan bangku...bukan kaki bangku yer. Setakat lukis orang lidi, boleh la.

Terima kasih buat Ninie yang sudi buatkan doodle ni, free je dia tolong buatkan. Kalau ada sesiapa yang teringin juga nak doodle sendiri, apa kata kita pergi ke blog Ninie ramai-ramai dan follow dia. Sama-sama memeriahkan blognya. Boleh klik di sini : http://thebeautyofsplendid.blogspot.com atau doodle di atas.

Dalam mood hepi... :-)

8 ulasan:

Ninie berkata...

Knp jd backgroud hitam ek doodle tu? Ninie dh PNG & transparent...ke mmg blog Santri jd ada black background belakang? =)

Santri!!! Terima kasih byk2 for telling me about 'word verification" tu. Ninie dah lama off benda tu, lat 3 months.....maknanya x menjadi la ek? Oh, dear...how I appriciate for telling me that. InsyaAllah, ninie try off lg skali...hohoho!!!

Ninie berkata...

owh..silakan guna. Bleh x tolog check, word verification blog Ninie ada lg x? Dh "no".

Kancil 8349 berkata...

wah...cutenya santri...senyuman tu bah yang panjang

alif haris berkata...

hehe ninie ni pn tauke doodle jugak eh :)

dalam mood hepi.. ahaa ada apa tu.. hehehe

Eera Shera berkata...

comelnye..mau doodle jugak :p

zieyzain berkata...

wahh,..bestnya dapat doodle,..=)

fiq. berkata...

pergh, ni doodle 5 bintang, kemaih!

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata...

mantoplah.....taniah