Selasa, 27 September 2011

Segmen Wardah Alisya: Pencarian bermula!


Wah...segmen dari Wardah Alisya dan tuan punya blog sendiri yang jemput santri. Jadi kita mesti berikan komitmen dan sokongan pada beliau. Jom ramai-ramai kita join segmen ni, macam pencarian bloglist jugaklah segmen ni dan tukar link suka sama suka antara kita. Nak join sama, boleh klik pada banner di atas yer, ok jom kita mulakan segmen !!

Santri nak tag follower yang terbaru :

1. http://subieymerle87.blogspot.com
2. http://kisahcikparo.blogspot.com
3. http://putrilyanie.blogspot.com
4. http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com

8 ulasan:

H.J berkata...

ye ye..berikan komitmen yang terbaik..ehe

iMBobo berkata...

support jgn tak support! :)

CIK PARO! berkata...

tq tag cik paro!

♥Putri ilyanie♥ berkata...

hohooo.. nama putri di tag ye...

Alisya berkata...

salam. terima kasih ya sebab join...bloglist sedang alisya usahakan.. jemput singgah selalu.. :)

Noriko Miyosyi Aizawa berkata...

thanx a lot tag saye...

Marina berkata...

marina jalan2 dari segmen wardah alisya..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/wardah-alisya-pencarian-bermula.html

maszull berkata...

salam santri...mama pun dah join sekali...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...