Sabtu, 9 Jun 2012

My New HP !



Spesifikasi Sony Ericsson Live With Walkman :

Processor: 1 GHz Qualcomm MSM8255 processor
Operating System: Android 2.3 aka Gingerbread
Display: 3.2 inch display (320 x 480)
Storage: 320 MB in-built (expandable up to 32 GB)
Connectivity: Wi-Fi, 3G and Bluetooth
Camera: 5 megapixels with Auto-Focus (720p video recording), VGA camera on front

Catatan :

Mula-mula ingat nak beli HP Samsung sebab trend sekarang pakai HP tu. Servey mana-mana kedai mesti banyak HP Samsung. Paling murah pun dalam RM400 lebih tapi takde 3G. Yang ada 3G RM700 lebih dan ke atas.

Akhirnya jumpa dengan HP Sony Ericsson ni, harga promosi RM600 sekali dengan memory kad 8G. Kamera 5MP, ada 3G, sound dia best, touch skrin dan ada android sama macam Samsung. Kira pakej bajetla untuk orang seperti penulis ni.

Untuk lebih info tentang HP ni, boleh klik di SINI. Terima kasih kerana sudi membaca...

9 ulasan:

Adylia Qarissa berkata...

janji boleh sms dan buat kol kan :)

Kakzakie berkata...

Kakak punya HP walau aga gadget itu semua tapi kakak hanya guna utk buat panggilan. SMS pun jarang - org sms kakak call..:)

maszull berkata...

assalamualaikum santri...lama x dengar cite...

mama mmg suka hp jenis sony ni kalau ambil gambar guna kamera hp sony ni gambarnya mesti cantik... :)

nur anis berkata...

saya masih setia dengan sony jugak..hihi

TF berkata...

yeah guna sony jugak..android best..tapi touch skrin sensitif sikit..lama2 biasala

cinnamon.com berkata...

alhamdulilah.

ziraziz berkata...

hp zmn skrg makin canggih..kdg2 nk guna pn xreti hikhik..sy la tu..Alhamdulillah rezki Iman dpt hp baru :) ..

Bobo berkata...

wow hp baru..tapi org ramai komplen keypad sony cepat pecah..sbb tak tahan lama..

Citra NaniZam berkata...

wah cantik patern dia.. memory kad pon besar.. semoga happy ngn HP baru :)